Geo Mărgescu, Forte Partners: Ne-am făcut un stoc de terenuri în zone pe care le considerăm cu potenţial

Bucureştiul are mai multe zone cu potenţial de dezvoltare în sectorul de birouri în perioada următoare, a spus miercuri Geo Mărgescu, CEO şi fondator Forte Partners, speaker la evenimentul ZF Birouri & Rezidenţial 2016, organizat de Ziarul Financiar.

1800 afișări
Imaginea articolului Geo Mărgescu, Forte Partners: Ne-am făcut un stoc de terenuri în zone pe care le considerăm cu potenţial

Geo Mărgescu, Forte Partners: Ne-am făcut un stoc de terenuri în zone pe care le considerăm cu potenţial

"Noi ne considerăm pionieri în zona de centru-vest, cu proiectul The Bridge, şi vrem să începem să construim şi o a doua clădire. Avem mai multe terenuri în Bucureşti, ne-am făcut un stoc de terenuri atât în nord, centru-sud, zone pe care le considerăm cu potenţial. Am vrut să ne asigurăm terenurile pentru proiecte viitoare", a spus Geo Mărgescu.

În opinia acestuia, costul pe metru pătrat de birouri în Bucureşti este cel mai mic din zonă.

"Asta mă face să cred că acest preţ scăzut încurajează investitorii să ofere randamente puţin mai bune în anii viitori. Nu va fi neapărat o creştere a chiriilor, dar depinde de zonă, de clădire", a adăugat Mărgescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici