Gheorghe Pogea va fi numit în Consiliul de Administraţie al CEC Bank

Fostul ministru al Finanţelor Gheorghe Pogea va fi numit în Consiliul de Administraţie al CEC Bank, pe un post vacant, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

85 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Pogea va fi numit în Consiliul de Administraţie al CEC Bank

Gheorghe Pogea va fi numit în Consiliul de Administraţie al CEC Bank (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Propunerea privind numirea lui Pogea a fost transmisă de Ministerul Finanţelor la Banca Naţională, pentru avizare", au precizat sursele citate.

Pogea a fost numit la finele săptămânii trecute în Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea, unde remuneraţia este de aproximativ 2.000 de euro pe lună.

Potrivit declaraţiei de avere a ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, acesta a încasat suma de 227.585 lei (aproximativ 55.000 de euro) pentru perioada în care a fost anul trecut membru în CA al CEC. AGA a decis la sfârşitul lunii iunie înlocuirea a patru membri din CA al CEC Bank, printre aceştia figurând şi Vlădescu.

Consiliul de Administraţie al CEC Bank, format din 11 membri, este condus de către Radu Graţian Gheţea. CEC Bank este deţinută integral de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici