iPhone 4S, în România înainte de sfârşitul anului

Orange speră să lanseze noul telefon iPhone 4S în România înainte de sfârşitul acestui an, în prezent având loc negocieri intense cu compania Apple, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, directorul executiv al operatorului telecom, Jean-Francois Fallacher.

1598 afișări
Imaginea articolului iPhone 4S, în România înainte de sfârşitul anului

iPhone 4S, în România înainte de sfârşitul anului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fallacher a afirmat că speră să poată oferi mai multe informaţii despre lansare în cursul lunii noiembrie.

"Aş vrea să vă ofer o dată precisă despre lansarea iPhone 4S în România. Există discuţii, avem o negociere intensă cu Apple pentru a oferi iPhone 4S în România. Sper ca în luna noiembrie să avem mai multe informaţii. Apple decide lansarea iPhone 4S în fiecare ţară. Suntem în discuţii cu Apple pentru a grăbi această decizie. Să sperăm că vom putea lansa noul telefon în România înainte de sfârşitul anului", a mai spus Fallacher.

Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu peste 10 milioane de clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici