JPMorgan a devenit în acest an cea mai mare bancă americană de investiţii

JPMorgan Chase a urcat în acest an pe primul loc în topul băncilor americane de investiţii, de pe poziţia a cincea în 2010, depăşind semnificativ marii rivali Goldman Sachs şi Morgan Stanley după valoarea tranzacţiilor la care a participat, transmite Reuters.

212 afișări
Imaginea articolului JPMorgan a devenit în acest an cea mai mare bancă americană de investiţii

JPMorgan a devenit în acest an cea mai mare bancă americană de investiţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

JPMorgan a oferit de la începutul anului servicii de consiliere pentru tranzacţii în valoare totală de 353,5 miliarde de dolari, faţă de câte 295 miliarde de dolari pentru Morgan Stanley şi Goldman Sachs.

Banca a reuşit miercuri seară să câştige poziţia de principal consilier în tranzacţia de 16,5 miliarde de dolari prin care United Technologies urmează să preia Goodrich Corp.

Reprezentanţii JPMorgan au atribuit succesul din acest an stabilităţii echipei de bancheri de investiţii şi unei mai mari atenţii la nevoile clienţilor în raport cu rivalii, care şi-au îndreptat atenţia către alte chestiuni şi au avut probleme de volatilitate a personalului.

Tranzacţia anunţată miercuri seară a propulsat JPMorgan pe locul al doilea în topul băncilor de investiţii la nivel mondial, depăşind Morgan Stanley, însă Goldman Sachs şi-a păstrat poziţia de lider global.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici