KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery se reunesc sub Sphera Franchise Group

Mărcile KFC, Pizza Hut şi Piza Hut Delivery se reunesc sub Sphera Franchise Group, o entitate ce reuneşte şi KFC în Republica Moldova şi în zona de nord-est a Italiei, cu vânzări totale de peste 130 de milioane de euro, aproximativ 100 de locaţii şi peste 4.000 de angajaţi.

3249 afișări
Imaginea articolului KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery se reunesc sub Sphera Franchise Group

KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery se reunesc sub Sphera Franchise Group

Crearea noii companii reprezintă o modalitate mai eficientă de gestionare a brandurilor din portofoliu, arată un comunicat al companiei. Din punct de vedere al acţionariatului, structura Sphera Franchise Group rămâne aceeaşi, Lucian Vlad, Radu Dimofte şi Nicolae Badea fiind cei trei acţionari ai companiei.

Sphera Franchise Group S.A. va asigura corelarea dezvoltării companiilor din grup, identificând noi oportunităţi de business şi susţinând industria restaurantelor, domeniul în care activează companiile care fac parte din noul holding.

„Suntem mândri să anunţăm lansarea Sphera Franchise Group S.A, cel mai mare grup de restaurante din România. Planul nostru este să avem o creştere sustenabilă şi o dezvoltare constantă a brandurilor noastre, dovedind un angajament pe termen lung pe piaţa din România. Suntem convinşi că înfiinţarea noii companii este o validare fermă a acestor obiective. Fiind un jucător cheie în economie, avem încredere că, în această formulă vom creşte mai mult şi vom avea posibilitatea să atragem noi branduri în portofoliu, gestionând şi mai eficient resursele de care dispunem şi îmbunătăţindu-ne constant performanţa pe piaţă”, a menţionat Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova, cât şi unul în Verona, în zona de nord-est a Italiei.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante la nivel de reţea.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 12 unităţi în Bucureşti şi câte una în Braşov, Cluj şi Popeşti Leordeni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici