Koyos.ro se mută pe SensoDays.ro

Koyos.ro, siteul de e-commerce cu preţuri de excepţie la o gamă extinsă de produse de larg consum, se uneşte cu domeniul SensoDays.ro, preluând numele acestuia.

223 afișări
Imaginea articolului Koyos.ro se mută pe SensoDays.ro

Koyos.ro se muta pe SensoDays.ro

Koyos.ro se mută în casă nouă pe SensoDays.ro, un site al aceleiaşi companii de e-commerce, şi este de găsit în continuare, cu toate ofertele şi baza sa de clienţi fideli, la această nouă adresă. Unul dintre beneficiile acestei mutări strategice pentru clienţii Koyos.ro este faptul ca sunt primiţi în noua locuinţă virtuală de o echipa extinsă, completată acum şi cu noii colegii de la SensoDays.ro. Pe SensoDays.ro clienţii fideli Koyos.ro vor găsi în continuare cele mai bune promoţii dar şi o Ofertă a Zilei, bine gândită şi foarte atractivă. În aşteptarea noului locatar, SensoDays.ro a fost îmbunătăţit, păstrând aspectul prietenos, accesibil de pe mobil, cu check-out rapid şi uşor de navigat.

Contul pe care clienţii îl aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, şi disconfortul legat de schimbare va fi inlaturat de faptul ca se vor putea loga cu acelaşi user şi aceeasi parola. In cazul in care un client a avut cont pe ambele site-uri, va rămâne valid contul SensoDays. Fiecare utilizator va regăsi în contul sau istoricul de comenzi. Pentru ca vorbim despre aceeaşi companie, este bine de stiut ca toate garantiile rămân valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transferă şi ele pe Sensodays.ro (detalii aici).

Veştile bune si beneficiile pentru clientii Koyos.ro  vor continua sa fie anuntate constant. In prezent, exista un serviciu nou, si anume o perioada de retur extinsă la 90 zile la unele categorii. În plus, ei vor primi o reducere de 5% pentru orice comandă pe SensoDays.ro, şi îşi pot folosi voucherul inaugural până pe 30 iunie 2014. Printre avantajele de care se vor bucura clienţii SensoDays.ro se numără şi faptul ca vor avea la dispoziţie mai multe produse şi mai multe categorii şi vor beneficia în continuare de preţurile cele mai bune din piaţă.

„Practic, clienţii noştri vor avea numai beneficii. Acum ei vor găsi în acelaşi loc aproape orice, de la cele mai hot gadgeturi tehnologice, oferte pentru casă şi grădină, pânaăla cosmetice pentru toate genurile. SensoDays este site-ul pe care îţi vei dori să îl vizitezi zilnic, pentru orice îţi doreşti.” ne spune Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici