Livrările telefonului pliabil Galaxy Fold, amânate. Samsung anunţă clienţii care au plătit deja că nu ştie încă data oficială la care îşi vor primi smartphone-urile

Samsung a declarat marţi că nu poate confirma încă data de livrare a telefonului pliabil Galaxy Fold, cerându-şi scuze clienţilor din Statele Unite care au efectuat precomenzi pentru acesta, informează Reuters.

242 afișări
Imaginea articolului Livrările telefonului pliabil Galaxy Fold, amânate. Samsung anunţă clienţii care au plătit deja că nu ştie încă data oficială la care îşi vor primi smartphone-urile

Vânzările telefonului pliabil Galaxy Fold, amânate. Samsung

Cel mai mare producător mondial de smartphone-uri a întârziat vânzările globale ale telefonului pliabil în valoare de 1.980 dolari, după ce recenzenţii au semnalat probleme ale acestuia.

Conform reglementărilor din SUA, compania Samsung a fost obligată să înştiinţeze clienţii cu privire la faptul că precomenzile vor fi anulate în cazul în care produsul nu va fi expediat până la data de 31 mai.

Deşi problema nu afectează direct bilanţul contabil al companiei, amânarea dăunează eforturilor firmei de a se prezenta ca un inovator în domeniul tehnologiei, susţin analiştii.

Samsung a anunţat că intenţionează să producă cel puţin un milion de telefoane pliabile în primul an, comparativ cu cele 300 de milioane de telefoane obişnuite pe care le produce în medie, anual. Compania a încetat primirea precomenzilor pentru Galaxy Fold mai devreme, din cauza a ceea ce a numit o „cerere prea mare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici