LOTERIA BONURILOR FISCALE: Ministerul Finanţelor va organiza în acest an 14 extrageri - 12 lunare şi 2 ocazionale

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a anunţat, joi, că în acest an vor fi organizate 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, la 15 mai, respectiv 25 decembrie, fiecare, ca şi în 2015, cu un fond de premiere de un milion de lei.

756 afișări
Imaginea articolului LOTERIA BONURILOR FISCALE: Ministerul Finanţelor va organiza în acest an 14 extrageri - 12 lunare şi 2 ocazionale

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Ministerul Finanţelor va organiza în acest an 14 extrageri - 12 lunare şi 2 ocazionale

La extragerea din 15 mai vor putea participa bonurile emise în perioada 1 februarie - 29 aprilie 2016, iar la cea din 25 decembrie bonurile din intervalul 1 mai - 9 decembrie, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Finanţelor.

Legea bugetului de stat pe anul 2016 prevede un fond total de premiere de 14 milioane de lei, aferent celor 14 extrageri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici