Magazinele online sunt viitorul. Clienţii, dispuşi să cheltuiască mai mult cu 48% pentru oferte personalizate

  • 2020 a fost un an major pentru comerţul electronic.
  • Oamenii au migrat masiv în online.
  • Iată ce trebuie să facă un business ca să poate vinde în online în 2021.
436 afișări
Imaginea articolului Magazinele online sunt viitorul. Clienţii, dispuşi să cheltuiască mai mult cu 48% pentru oferte personalizate

2020 a fost un an major pentru comerţul electronic, pentru că oamenii au migrat masiv în online. De aceea, este important, spun experţii de la dynamic web, ca orice antreprenor să îşi mute businessul online. Este musai, dacă vrei să ai venituri mai mari în 2021.

Ce trebuie să facă un business ca să poate vinde în online în 2021? În primul rând, trebuie să treacă în online. Nu trebuie să-şi pună întrebarea dacă vor trece, ci când vor trece. Apoi, să-şi cunoască foarte bine clienţii şi să le ofere produse personalizate.

Un client e dispus să cheltuiască mai mult cu 48% doar pentru că oferta este personalizată. Cu alte cuvinte, Online-ul e viitorul, 75 % dintre cumpărători spun că preferă să cumpere produse din magazinele online.

Au succes si cumpărăturile direct de pe siteurile de socializare? Răspunsul este da. Şi nu vorbim de marketing aici, adică redirecţionarea clienţilor către un site anume. Ci ai posibilitatea sa adaugi în coş direct pe Facebook, de exemplu, sau pe Instagram.

La nivel mondial, surpriza este Pinterest. 47% dintre consumatori caută să cumpere de pe Pinterest.

Şi încă ceva: vom ajunge să facem cumpărături pe telefon cu ajutorul comenzilor vocale, spun experţii de la dymamic web.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici