Mariana Miclăuş este noul director general provizoriu al Metrorex

După exiprarea mandatului de director general provizoriu al lui Marin Aldea, Consiliul de Administraţie a numit-o pe Mariana Miclauş la conducerea Metrorex începând cu 12 noiembrie. Aceasta s-a ocupa anterior de Serviciul Managementul Finanţărilor Externe, potrivit unui comunicat al companiei.

321 afișări
Imaginea articolului Mariana Miclăuş este noul director general provizoriu al Metrorex

Mariana Miclăuş este noul director general provizoriu al Metrorex

"Astăzi, 11 noiembrie 2019, Consiliul de Administratie al Metrorex a luat act de expirarea contractului de mandat de director general provizoriu al domnului Marin Aldea. În conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobata prin Legea nr. 111/2016, în aceeaşi şedinta, Consiliul de Administraţie a mandatat-o pe doamna Mariana Miclăuş sa îndeplineasca atribuţiile de director general provizoriu, începand cu data de 12.11.2019", a informat compania.

Mariana Miclăuş a condus anterior Serviciul Managementul Finanţărilor Externe şi este prima femeie aflată până în prezent la conducerea companiei.

"Doamna Mariana Miclauş, anterior numirii în funcţia de director general, a condus, în cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finanţărilor Externe, având o experienţă de peste 30 de ani în cadrul societăţii.
Menţionăm că de la înfiinţarea Metrorex, este pentru prima dată când pozitia de director general este ocupată de catre o doamnă", se mai arată în comunicat.

Marin Aldea a preluat conducerea companiei Metrorex la începutului lunii iulie, înlocuindu-l pe Dumitru Şodolescu. Aldea a mai deţinut această funcţie în 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici