Metroul din Drumul Taberei: Ludovic Orban anunţă că va deschide M5 după avizul ISU

  • Lucrările la linia de metrou M5 ajung la finalizare
  • Ultimele teste sunt în desfăşurare
  • Proiectul a valorat 3,2 miliarde de lei
1808 afișări
Imaginea articolului Metroul din Drumul Taberei: Ludovic Orban anunţă că va deschide M5 după avizul ISU

Premierul a anunţat astăzi că deschiderea liniei de metrou din Drumul Taberei mai depinde de avizul ISU. Testele şi recepţia parţială a lucrărilor au fost desfăşurate şi continuă, anunţă Metrorex.

„Metroul din Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie în momentul de faţă mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pentru care se lucrează. Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp scurt de ordinul zilelor. Nu de ordinul săptămânilor sau lunilor cum am auzit speculaţii”, a declarat Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici