Ministrul de Finanţe: Până la finalul anului, toate şcolile vor fi dotate cu WC. Suma alocată prin noul program

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a afirmat, vineri seara, că, în curând va fi lansat un program prin care vor fi dotate cu WC-uri toate şcolile, până la finalul acestui an.

965 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Finanţe: Până la finalul anului, toate şcolile vor fi dotate cu WC. Suma alocată prin noul program

Ministrul de Finanţe: Până la finalul anului, toate şcolile vor fi dotate cu WC. Suma alocată prin noul program

Ministrul Finanţelor Publice a declarat, vineri seara, într-o emisiune la Antena 3, că prin noul program va fi alocată o sumă de aproxiamtiv 10.000 de euro „pentru a pune lângă şcoli, acele containere care au baie”.

Suma cuprinde toate cheltuielile aferente unui asemenea proiect, respectiv racordurile la reţeaua de apă sau dotarea cu fosă septică, precum şi cu pasaj de trecere între şcoală şi WC, mai ales că multe dintre aceste şcoli sunt vechi şi în zonele rurale.

În plus, anunţul de achiziţie va avea inclus un format tip care să poată fi adaptat pentru toate şcolile, „pentru a ne trezi cu tot felul de achiziţii”, a subliniat Teodorovici.

În prezent, sunt aproximativ 1.400 de şcoli nu au WC corespunzător standardelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici