Ministrul Turismului, la prezentarea bilanţului: Nu am capitolele bugetului pe 2014 la mine, vin de la Mioveni

Ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, nu a putut răspunde, într-o conferinţă în care a prezentat bilanţul celor 11 luni de mandat, unei întrebări privind împărţirea bugetului pentru anul viitor, motivând că vine de la Mioveni şi nu are capitolele bugetului la ea.

244 afișări
Imaginea articolului Ministrul Turismului, la prezentarea bilanţului: Nu am capitolele bugetului pe 2014 la mine, vin de la Mioveni

Maria Grapini (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"Nu am capitolele la mine, pentru că vin de la Mioveni, dar sunt publicate şi le puteţi vedea, nu e nicio problemă", a spus ministrul.

Grapini a adăugat că fondul de salarii al departamentului pentru IMM şi Turism pe 2013 a fost în jur de 12-15% din buget.

"Deci nu au fost cheltuieli cu salariile mari. Din păcate, avem salarii foarte mici la mulţi angajaţi din minister, de la 900 de lei până la 3.000 de lei, directorii mari de direcţii", a afirmat ea.

Grapini a afirmat că marea majoritate a banilor folosiţi pentru promovarea turismului provin din fonduri europene, nu de la bugetul de stat.

"La următorul raport vom pune şi execuţia bugetară", a promis ministrul.

Maria Grapini a invitat joi presa şi reprezentanţii asociaţiilor din domeniu la o conferinţă în care a prezentat bilanţul celor 11 luni de mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici