Modelul Adobe: românii dezvoltă softuri, americanii oferă servicii de suport

Românii din compania Adobe dezvoltă softuri pentru care, mai apoi, americanii oferă servicii de suport. Adobe Primetime Authentication, dezvoltat exclusiv în campusul din Bucureşti, permite creatorilor să-şi transmită şi să monetizeze conţinutul pe diferite dispozitive, potrivit Business Magazin.

1328 afișări
Imaginea articolului Modelul Adobe: românii dezvoltă softuri, americanii oferă servicii de suport

Modelul Adobe: românii dezvoltă softuri, americanii oferă servicii de suport (Imagine: Laszlo Mihaly/ Mediafax Foto)

Într-un documentar pentru Business Magazin, Cris Radu, directorul Adobe România, prezintă avantajele Primetime Authentication. În Statele Unite, soluţia de autentificare Primetime Authentication (Pass) are o cotă de piaţă de 98% şi este integrată de canale de televiziune precum CNN, NBC sau ESPN. Datorită acestui program, utilizatorii pot avea acces la canalul dorit indiferent de dispozitivul folosit.

Olimpiada de la Rio a fost transmisă de NBC prin Primetime Authentication, înregistrându-se peste 300 de milioane de transmiteri live către 23 de milioane de utilizatori online, ceea ce reprezintă o creştere de trafic de 350% faţă de Olimpiada de la Londra, explică Cris Radu.

Veniturile companiei au crescut în ultimii ani, de la 75,9 milioane de lei în 2014 la 116,3 milioane de lei în 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici