O nouă cursă Wizz Air, cu plecare din Craiova, anunţată de companie. Preţul unui bilet pleacă de la 69 de lei

O cursă aeriană care leagă Craiova de Bruxelles a fost anunţată de compania Wizz Air, primul zbor pe această rută urmând să aibă loc pe 15 decembrie. Cursele vor fi operate în două zile ale săptămânii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3008 afișări
Imaginea articolului O nouă cursă Wizz Air, cu plecare din Craiova, anunţată de companie. Preţul unui bilet pleacă de la 69 de lei

O nouă cursă Wizz Air cu plecare din Craiova, anunţată de companie. Preţul unui bilet pleacă de la 69 de lei

Potrivit reprezentanţilor companiei Wizz Air, noua rută de la Craiova spre Bruxelles Charleroi (Belgia) este una dintre cele 11 nou anunţate astăzi în întreaga reţea extinsă a Wizz Air.

Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie, preţul unui bilet pornind de la 69 de lei.

”În primele şapte luni ale anului 2018, Wizz a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse din România, cu 13% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului precedent, şi peste 260.000 de pasageri de la şi spre Craiova. În prima parte a anului, Wizz Air a atins un indicator important la Craiova, depăşind 1 milion de pasageri transportaţi de la începerea operaţiunilor, iar până la finalul lunii iulie aproape 1,2 milioane de pasageri au călătorit cu Wizz de la Craiova. Subliniind angajamentul faţă de ţara noastră, compania aeriană şi-a extins semnificativ operaţiunile în România, cu patru noi aeronave alocate bazelor sale şi a anunţat în acest an 25 de noi rute către şi din România. Wizz oferă acum 144 de rute către 22 de ţări de pe 10 aeroporturi din România, sprijinind mai mult de 5.300 de locuri de muncă locale în industria aviaţiei, transporturilor, hotelieră şi turismului şi va avea 9.400.000 de locuri la vânzare în 2019, cu 8% mai mult decât anul trecut. Astăzi, Wizz Air anunţă extinderea reţelei sale din Europa şi dincolo de aceasta cu 11 noi rute. Pasagerii Wizz care caută oportunităţi de călătorie interesante pot explora acum 17 destinaţii noi în 13 ţări. Incluzând noile rute anunţate astăzi, Wizz adaugă peste 125 de noi rute în 2018 şi peste 700 de zboruri săptămânale suplimentare pe serviciile existente, prin intermediul reţelei sale extinse şi diversificate care acoperă 44 de ţări”, anunţă compania într-un comunicat de presă.

Conform acestuia, cele 11 rute noi anunţate azi sunt: Budapesta – Doncaster Sheffield; Craiova – Bruxelles Charleroi; Tirana – Dortmund; Vilnius – Lviv; Pristina – Mulhouse; Pristina – Dortmund; Pristina – Memmingen; Varşovia – Vienna; Gdansk – Kharkiv; Wroclaw – Kharkiv şi Lviv – Bratislava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici