Orange a lansat un serviciu pentru alimentarea cartelelor mobile din alte ţări. Cum funcţionează Orange Top-Up

Grupul francez Orange a lansat un serviciu online, disponibil şi în România, care permite utilizatorilor să transfere credit către cartele mobile în peste 100 de ţări.

2618 afișări
Imaginea articolului Orange a lansat un serviciu pentru alimentarea cartelelor mobile din alte ţări. Cum funcţionează Orange Top-Up

Orange a lansat un serviciu pentru alimentarea cartelelor mobile din alte ţări. Cum funcţionează Orange Top-Up (Imagine: Shutterstock)

Serviciul "Orange Top-Up" permite transferul de credit către cartelele mobile prin introducerea numărului de telefon vizat, alegerea unei sume şi plata online cu cardul, potrivit unui comunicat al Orange.

Utilizatorul primeşte un mesaj sms pentru confirmarea tranzacţiei şi poate selecta, opţional, ca destinatarul operaţiunii să fie de asemenea informat prin sms.

Serviciul este disponibil în trei monede - euro, dolari SUA şi rand sud-african - şi cinci limbi: engleză, franceză, spaniolă, italiană şi portugheză.

Orange Top-Up se adresează celor care au membri ai familiei sau prieteni care locuiesc sau lucrează în alte ţări.

Clienţii a peste 350 de operatori din 100 de ţări pot primi credit prin noul serviciu. Compania acceptă plăţi cu cardul bancar din 39 de ţări, printre care şi România.

Platforma online afişează atât costul tranzacţiei în moneda preferată de utilizator, cât şi valoarea creditului în moneda utilizată de destinatar.

Compania notează că va lansa în această vară plicaţii pentru Android şi iPhone destinate acestui serviciu. De asemenea, Orange discută cu furnizorii dezvoltarea şi instalarea unor terminale stradale pentru efectuarea de astfel de tranzacţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici