Paul Achleitner se va retrage de la conducerea Deutsche Bank în 2022

  • Paul Achleitner se va retrage de la conducerea Deutsche Bank în 2022
  • "Nu voi candida pentru un nou mandat. După zece ani în acest rol, ar trebui să fie suficient", a declarat Paul Achleitner
  • Deutsche Bank se află într-un proces de restructurare care prevede concentrarea pe activităţile de investiţii şi desfiinţarea a 18.000 de locuri de muncă
168 afișări
Imaginea articolului Paul Achleitner se va retrage de la conducerea Deutsche Bank în 2022

Sursa foto: profimedia

Preşedintele Deutsche Bank, Paul Achleitner, a anunţat miercuri că intenţionează să se retragă din funcţie la finalul mandatului, în anul 2022, semnalând o nouă perioadă pentru cel mai mare creditor din Germania, în contextul în care vrea să devină profitabil, relatează agenţia de presă Reuters.

În efortul de a depăşi cinci ani de pierderi, Deutsche Bank se află într-un proces de restructurare care prevede concentrarea pe activităţile de investiţii şi desfiinţarea a 18.000 de locuri de muncă la nivel mondial.

"Nu voi candida pentru un nou mandat. După zece ani în acest rol, ar trebui să fie suficient", a declarat Paul Achleitner, care a fost vizat în ultimii trei ani de o procedură de înlăturare din funcţie.

Consiliul de supraveghere al Deutsche Bank a anunţat recent că menţine susţinerea pentru Paul Achleitner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici