Plăcile grafice AMD Radeon PRO W7900 şi Radeon PRO W7800 sunt acum disponibile pentru achiziţionare

291 afișări
Imaginea articolului Plăcile grafice AMD Radeon PRO W7900 şi Radeon PRO W7800 sunt acum disponibile pentru achiziţionare

Plăcile grafice din seria AMD Radeon PRO W7000 sunt primele plăci grafice profesionale din lume construite pe baza designului avansat AMD chiplet şi primele care oferă DisplayPort 2.1. Acestea sunt concepute pentru ca specialiştii să creeze şi să lucreze fără probleme. Acestea reuşesc să ofere o fidelitate incredibilă a imaginilor şi a culorilor în timp ce rulează aplicaţii grafice solicitante fără a afecta fluxul de lucru. Caracteristicile cheie includ:

AMD RDNA 3 Architecture – Noile unităţi de calcul AMD RDNA 3 împart resursele între randare, inteligenţă artificială şi raytracing pentru a oferi mai multă performanţă de raytracing pe unitate de calcul decât generaţia anterioară.

Accelerare AI dedicată şi Raytracing de a doua generaţie – Noile instrucţiuni şi debitul crescut de inteligenţă artificială oferă o performanţă de peste 2 ori mai mare decât arhitectura anterioară AMD RDNA 2, în timp ce tehnologia de raytracing de a doua generaţie oferă o performanţă semnificativ mai mare decât generaţia anterioară.

Până la 48 de memorie GDDR6 – Permite profesioniştilor din domeniul de creativitate să lucreze cu cele mai mari modele şi medii 3D, să editeze şi să stratifice linii temporale complexe folosind cele mai recente formate de camere cinematografice digitale şi să redea imagini fotorealiste, raytraced, cu o calitate de neegalat.

AMD Radiance Display Engine cu suport DisplayPort™ 2.1 – Suportă cele mai mari rezoluţii şi pe langă de cele peste 68 de miliarde de culori, acesta oferă suport pentru afişaje cu rată de reîmprospătare mai mare în comparaţie cu ofertele concurenţei. Ieşirile de display suportă soluţii vizuale de ultimă generaţie şi opţiuni de configuraţii cu mai multe monitoare, creând un mediu vizual ultra-imersiv.

Proiectat pentru aplicaţii de specialitate– AMD continuă să colaboreze cu cei mai importanţi furnizori de aplicaţii software profesioniste pentru a se asigura că plăcile grafice AMD Radeon PRO sunt construite pentru medii solicitante şi testate pentru a îndeplini standarde excepţionale, oferind echilibrul ideal între performanţă şi stabilitate. Lista aplicaţiilor certificate poate fi găsită pe site-ul AMD.

Plăcile grafice AMD Radeon PRO W7900 şi Radeon PRO W7800 sunt disponibile începând de astăzi la un preţ SEP de 3.999 USD şi, respectiv, 2.499 USD, de la următorii distribuitori:

  • Americas – Exxact
  • EMEA – ASBIS
  • APAC – Ask, Daewon ;iIngram Micro 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici