Platforma FTX, aflată în colaps, datorează aproape 3,1 miliarde de dolari primilor 50 de creditori

Bursa de criptomonede FTX, care a solicitat protecţia împotriva falimentului, a anunţat că datorează celor mai mari 50 de creditori ai săi aproape 3,1 miliarde de dolari, scrie Reuters.

2273 afișări
Imaginea articolului Platforma FTX, aflată în colaps, datorează aproape 3,1 miliarde de dolari primilor 50 de creditori

Platforma datorează aproximativ 1,45 miliarde de dolari primilor zece creditori, a precizat firma într-un document depus la tribunal, fără a-i numi pe respectivii.

FTX şi afiliaţii săi au cerut falimentul în Delaware pe 11 noiembrie, în una dintre cele mai importante căderi de pe piaţa cripto, lăsând un număr estimat de 1 milion de clienţi şi alţi investitori cu pierderi totale de miliarde de dolari.

Bursa cripto a declarat sâmbătă că a iniţiat o analiză strategică a activelor sale globale şi se pregăteşte pentru vânzarea sau reorganizarea unor afaceri.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici