Producătorul de mezeluri Cris-Tim a cumpărat procesatorul de carne Diavist din Măgureni-Prahova

Compania de familie Cris-Tim (unul dintre marii producători de mezeluri), condusă de familia Timiş, anunţă că a finalizat achiziţia unităţii de producţie a cărnii procesate Diavist din comuna Măgureni, Judeţul Prahova, deţinută de familia Cord.

1009 afișări
Imaginea articolului Producătorul de mezeluri Cris-Tim a cumpărat procesatorul de carne Diavist din Măgureni-Prahova

Producătorul de mezeluri Cris-Tim a cumpărat procesatorul de carne Diavist din Măgureni-Prahova

„Fabrica Diavist are o capacitate de producţie de 20 de tone pe zi de carne procesată, aceasta variind în funcţie de structura de producţie ce urmează a fi dezvoltată acolo”, menţionează reprezentanţii Cris-Tim.

„Am achiziţionat această unitate de producţie deoarece anticipăm că anul viitor vom ajunge la capacitatea maximă în fabricile noastre de la Filipeştii de Pădure. Şi, ţinând cont de noile game de produse pe care intenţionăm să le dezvoltăm în viitorul apropiat, am fi putut avea o problemă din perspectiva producţiei”, a declarat preşedintele şi fondatorul grupului Cris-Tim, Radu Timiş.

Anul acesta, piaţa mezelurilor a consemnat un număr semnificativ de tranzacţii importante, cum ar fi intrarea pe piaţă a două dintre cele mai mari grupuri din domeniul alimentar la nivel mondial - Sigma Alimentos şi WH Group - prin preluarea companiilor Caroli Foods şi Elit.

Radu Timiş a mai declarat „Continuăm să investim şi anul care vine în noi capacităţi de producţie, în tehnologizare, deoarece credem cu tărie că piaţa va continua să evolueze pe un trend pozitiv şi noi vom continua să surprindem consumatorul”.

Tranzacţia prin care Cris-Tim a preluat Diavist vine oarecum surprinzător în luna decembrie - o perioadă când companiile pregătesc închiderea de an şi bugetele pentru anul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici