Proiect de peste 17 milioane euro pentru un parc industrial la Craiova, cofinanţat de UE

Compania Independenţa SA va dezvolta un parc industrial la Craiova, iar proiectul de peste 17 milioane euro va fi cofinanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.

496 afișări

Business Park Craiova va fi dezvoltat până la jumătatea anului viitor, pe o suprafaţă de aproximativ 9 hectare, şi va crea 350 de locuri de muncă, au anunţat reprezentanţii dezvoltatorului.

Parcul va fi amplasat în apropierea uzinei Ford din Craiova.

"Este un proiect finanţat din fonduri europene. Suprafaţa totală a acestui parc care va fi destinată structurii de afaceri este de 52.700 metri pătraţi, iar suprafaţa clădirilor - hale de producţie şi clădiri de birouri, care se vor moderniza sau construi - este de 30.340 metri pătraţi. Proiectul îşi propune crearea unei structuri de sprijinire a afacerilor, asigurarea de spaţii de birouri, producţie, logistică, depozitare industrială şi servicii", a declarat Constantin Turturescu, directorul general al firmei Independenţa.

Firma Independenţa este controlată de mai multe persoane fizice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici