Proiectul Therme Bucureşti: Un centru wellness bazat pe ape termale va fi deschis lângă Bucureşti. Investiţia este de 50 miioane de euro - FOTO, VIDEO

Grupul austriac A-Heat va deschide la 14 ianuarie în Baloteşti, lângă Bucureşti, un centru de wellness, relaxare şi entertainment bazat pe ape termale, despre care dezvoltatorii afirmă că este cel mai mare proiect de acest tip din Europa şi va reprezenta o investiţie de 50 de milioane de euro.

27300 afișări
Imaginea articolului Proiectul Therme Bucureşti: Un centru wellness bazat pe ape termale va fi deschis lângă Bucureşti. Investiţia este de 50 miioane de euro - FOTO, VIDEO

Proiectul Therme Bucureşti: Un centru wellness bazat pe ape termale va fi deschis lângă Bucureşti. Investiţia este de 50 miioane de euro (Imagine: www.therme.ro)

Investiţia în proiectul Therme Bucureşti a început în 2013, când a fost lansată construcţia, situându-se în prima fază la 29,64 milioane de euro. Până la finalizare, investiţia totală în proiect se va ridica la aproximativ 50 de milioane de euro. Conceptul a fost dezvoltat prima oară în Germania, de către grupul Wund, care deţine patru centre termale în Europa.

Centrul va fi deschis 12 luni pe an, cu o suprafaţă construită de 30.000 metri pătraţi şi va putea avea peste 4.000 de clienţi simultan.

Bazinele vor fi alimentate exclusiv cu apă termală adusă de la o adâncime de 3.100 de metri, cel mai adânc foraj realizat în România după 1989. Temperatura apei din piscine va fi de 33 grade Celsius, iar cea a aerului între 29 şi 30 grade Celsius.

A-Heat va finanţa investiţia, iar centrul va fi operat de către grupul Wund.

A-Heat include mai multe companii de soluţii energetice industriale, are peste 3.000 de angajaţi şi afaceri anuale de peste 300 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici