Rafinăria Petromidia a intrat în revizie

Rafinăria Petromidia a intrat în revizie, lucrările de întreţinere urmând să dureze 15 zile, informează Rompetrol Rafinare.

487 afișări
Imaginea articolului Rafinăria Petromidia a intrat în revizie

Rafinăria Petromidia a intrat în revizie

Rompetrol Rafinare, parte a KMG International, a notificat săptămâna trecută autorităţile locale de mediu în legătură cu intrarea în revizie a rafinăriei Petromidia. Lucrările erau programate iniţial pentru luna septembrie şi fac parte din programul de întreţinere periodică a instalaţiilor. Rafinăria a finalizat deja procedurile de oprire eşalonată a instalaţiilor şi urmează golirea şi curăţarea cu abur a echipamentelor. În această perioadă se vor realiza lucrări de reparaţie şi probe tehnologice în instalaţii.

Pe parcursul acestei perioade, compania va continua livrările de produse către clienţii şi partenerii săi, conform angajamentelor asumate.

Activitatea rafinăriei Petromidia şi a diviziei de petrochimie a fost oprită în perioada 11 octombrie – 20 noiembrie 2015 pentru realizarea reviziei generale programate de 5 ani, valoarea totală a investiţiilor realizate ridicându-se la 82 milioane de dolari.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici