Romcar a lansat noile versiuni ale modelelor S-MAX şi Galaxy

Romcar, importatorul general al mărcii Ford, a lansat miecuri noile versiuni ale modelelor S-MAX şi Galaxy, cu preţuri de pornire de 20.500 de euro şi respectiv 22.800 de euro, fără TVA.

24 afișări
Imaginea articolului Romcar a lansat noile versiuni ale modelelor S-MAX şi Galaxy

Romcar a lansat noile versiuni ale modelelor S-MAX şi Galaxy (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Preţurile de pornire sunt valabile pentru versiunile cu 145 de cai putere, în configuraţia 2.0 benzină şi nivel de echipare Trend", a declarat într-o conferinţă de presă directorul general al Romcar, Gabriel Bondarenco.

Ambele maşini au noul motor pe benzină de 2 litri EcoBoost, care livrează 203 cai putere (CP).

Motorizări disponibile pe motorină sunt Euro 5, respectiv 2.0 litri Duratorq TDCi de 115 CP, 140 CP şi 163 CP, dar şi Euro 4, cu 2,2 litri şi 175 CP.

Suplimentar, noile modele au, în premieră, transmisia automată Ford PowerShift cu şase rapoarte, tehnologie standard pentru noua motorizare pe benzină de 203 CP şi opţională pentru motoarele diesel de 140 CP şi 163 CP.

Romcar va preda la 2 august activitatea de vânzare şi service Companiei Naţionale de Vânzări a Ford România.

Romcar este reprezentantul mărcii Ford în România din 1992 şi aduce pe piaţa românească 15 modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici