Scandalul ajutoarelor de stat pentru industrie

Scandalul ajutoarelor de stat pentru industrie. Jucătorii din industrie spun că au câştigat firme „de apartament“, Ministerul Economiei spune că investitorii au expertiză şi resurse şi grupuri globale în spate.

349 afișări
Imaginea articolului Scandalul ajutoarelor de stat pentru industrie

Scandalul ajutoarelor de stat pentru industrie

În spatele companiilor selectate pentru ajutoare de stat în industrie se află expertiză şi resurse consistente, spun reprezentanţi ai Ministerului Economiei într-un document văzut de ZF.

Pe de altă parte însă, jucătorii din industrie care au aplicat pentru schema de sprijin, printre care Chimcomplex şi Promateris, spun că au câştigat firme de apartament care nu pot duce mai departe investiţiile asumate.

„Criteriile au fost astfel construite încât să extindă industria prelucrătoare a ţării; de aceea firmele câştigătoare în actuala etapă au coordonatele financiare şi de personal specifice unei companii mici, dar în spatele fiecăreia dintre cele selectate se află expertiză şi resurse consistente“, se arată în documentul citat.

Ministerul Economiei nu a precizat deocamdată care sunt expertiza şi resursele din spatele companiilor selectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici