Şeful CEZ România: Furnizorii de energie ar trebui să ofere clienţilor şi alte servicii

Companiile care intră pe zona furnizării de energie către consumatorii casnici ar trebui să pregătească un program de parteneriat care nu include doar energie, ci şi soluţii pentru un control mai bun al consumului, servicii de audit, verificări, este de părere Martin Zmelik, CEO al CEZ România.

386 afișări
Imaginea articolului Şeful CEZ România: Furnizorii de energie ar trebui să ofere clienţilor şi alte servicii

"Nu ne temem de competiţie. Pentru casnici însă noi credem că este important să pregăteşti un program de parteneriat care nu include doar energie, ci şi soluţii pentru un control mai bun al consumului, servicii de audit, nu doar pe partea de energie, verificări. Vrem să devenim mai complecşi. Tendinţa este de a avea soluţii complexe care nu sunt legate numai de energie, ci şi de alte utilităţi. La asta ne uităm", spune Zmelik.

CEZ România asigură distribuţia de energie pentru 1,4 milioane de consumatori din regiunea Olteniei. Compania a înregistrat în 2014 venituri de peste 1,4 mld. lei şi pierderi de 871 mil. lei din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat proiectul eolian Fântânele - Cogealac.

Cehii au investit în cele 240 de turbine din cele două comune dobrogene 1,1 mld. euro, fiind cel mai mare investitor din domeniul energiei regenerabile din România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici