Sindicaliştii din Sed Lex PICHETEAZĂ Ministerul Finanţelor, NEMULŢUMIŢI de legea salarizării

Un protest spontan a fost declanşat joi de liderii sindicatelor din administraţia publică - Sed Lex, aceştia fiind nemulţumiţi de proiectul legii salarizării, se arată într-un comunicat transmis de federaţia sindicală.

2337 afișări
Imaginea articolului Sindicaliştii din Sed Lex PICHETEAZĂ Ministerul Finanţelor, NEMULŢUMIŢI de legea salarizării

Sindicaliştii din Sed Lex PICHETEAZĂ Ministerul Finanţelor, NEMULŢUMIŢI de legea salarizării

„Consiliul Naţional al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Finanţe, format din liderii sindicatelor membre constituite în cadrul administraţiilor judeţene ale finanţelor publice, nemulţumit de proiectului legii salarizării, care duce la scăderi de salarii pentru angajaţii sistemului instituţional al MFP, organizează un prostest spontan prin pichetarea sediului Ministerului Finanţelor Publice”, precizează reprezentanţii Sed Lex.

PSD a publicat, pe 10 aprilie, proiectul legii salarizării, iar Guvernul l-a avizat favorabil „cu observaţii”, în şedinţa din 4 mai.

„Urmează să votăm avizul favorabil, pentru a intra săptămâna viitoare în procedurile parlamentare, la prima cameră, la Senatul României. Au fost aduse observaţii la lege de către Ministerul Justiţiei, Ministerul de Finanţe, Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale”, a declarat ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, la începutul şedinţei de Guvern din 4 mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici