iPad 2 va fi disponibil de vineri în magazinele din România

Tableta iPad 2 va fi lansată oficial în magazinele din România vineri, urmând să fie disponibilă în centrele Apple Premium Reseller şi ale partenerilor de retail, a anunţat miercuri Apcom, distribuitorul exclusiv pe piaţa locală a produselor companiei americane.

698 afișări
Imaginea articolului iPad 2 va fi disponibil de vineri în magazinele din România

Tableta iPad 2 va fi disponibilă de vineri în magazinele din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preţul noului produs nu a fost anunţat.

iPad 2 a fost lansat în prima parte a lunii martie în Statele Unite şi în alte 26 de state spre sfârşitul lunii.

Tableta se regăseşte deja pe piaţa românească în oferta eMAG, cu preţuri începând de la 2.500 lei, pentru varianta de bază. Cea mai scumpă versiune costă 3.800 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici