Târgul Imobiliar Naţional: Dezvoltatorii vor lansa proiecte de locuinţe de 40 milioane euro

Dezvoltatorii imobiliari vor lansa la ediţia din această toamnă a tIMOn Târgul Imobiliar Naţional trei proiecte rezidenţiale noi, amplasate în Bucureşti, investiţii totale de 40 milioane euro, au anunţat organizatorii expoziţiei care se va desfăşura între 25 şi 28 octombrie în Piaţa Constituţiei.

618 afișări
Imaginea articolului Târgul Imobiliar Naţional: Dezvoltatorii vor lansa proiecte de locuinţe de 40 milioane euro

Târgul Imobiliar Naţional: Dezvoltatorii vor lansa proiecte de locuinţe de 40 milioane euro (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Pentru prima oară dupa mai bine de 4 ani, tIMOn va găzdui lansarea a trei ansambluri rezidenţiale, în zone complet diferite ale Bucureştiului. Foarte interesant este că vorbim despre dezvoltatori noi - fie pentru prima oara activi în România, fie pentru prima oară activi în domeniu. Deşi reprezintă doar o picătura într-un ocean, considerăm că este un semnal spre mai bine", a declarat, într-un comunicat Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

În opinia sa lansarea a trei proiecte rezidenţiale este un adevărat eveniment pe o piaţă în care sursele de finanţare au dispărut aproape complet atât la nivelul dezvoltatorilor, cât şi al cumpărătorilor.

Organizatorii nu au vrut să ofere detalii despre proiecte până la data începerii târgului.

"Dezvoltatorii care văd piaţa românească ca o oportunitate de investiţii pe termen lung au depăşit starea de expectativă în care au stat în ultimii patru ani şi au decis să acţioneze pentru a profita de golul de ofertă de pe segmentul locuinţelor care se adresează românilor cu venituri medii. În prezent pe piaţa din România, oferta de locuinţe noi pentru clasa medie este în continuă scădere, doar un număr limitat de proiecte, de mici dimensiuni fiind livrat pe piaţă de la declanşarea crizei", a adăugat reprezentantul târgului.

Târgul, unul dintre cele mai mari din România, se află la cea de-a 22-a ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici