Teodorovici, despre poziţia de comisar european: Asta este altă gogoriţă pe care am auzit-o

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a negat, miercuri seara, că ar fi interesat să candideze pentru o poziţie de comisar european.

151 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, despre poziţia de comisar european: Asta este altă gogoriţă pe care am auzit-o

Teodorovici, despre poziţia de comisar european: Asta este altă gogoriţă pe care am auzit-o

„Asta este altă gogoriţă pe care am auzit-o. Nu m-a interesat şi nu m-a interesat nici la mandatul doamnei Creţu”, a afirmat Eugen Teodorovici, întrebat, miercuri seara, la o emisiune la Digi24, dacă vrea să fie comisar european.

Ministrul Finanţelor a susţinut chiar că nu este interesat de nicio funcţie în afara ţării.

„Dacă atunci aş fi vrut să fiu comisar, aş fi câştigat sau cel puţin aş fi avut cele mai mari şanse, îndreptăţite, cu experienţa pe care o am în spate. Astăzi, nu mă interesează nici postul de comisar, nici de nu mai ştiu ce în afara României. Vreau să stau în această ţară şi ceea ce am învăţat să pun în slujba ţării şi nimic altceva”, a detaliat Teodorovici.

Corina Creţu este comisarul european pentru politica regională din 2014, iar mandatul i se încheie în mai acest an, odată cu noile alegeri europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici