TOPUL celor mai scumpe proprietăţi de vânzare în Bucureşti

O vilă cu 20 de camere, pentru care proprietarii cer 8 milioane de euro, se află pe primul loc în topul celor mai scumpe proprietăţi rezidenţiale scoase la vânzare în Bucureşti, potrivit datelor imobiliare.ro.

1393 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai scumpe proprietăţi de vânzare în Bucureşti

TOPUL celor mai scumpe proprietăţi de vânzare în Bucureşti

Vila de pe primul loc are 20 camere şi este amplasată în apropiere de Piaţa Română. Ridicată pe un teren de peste 2.566 metri pătraţi, construcţia are 2.200 metri pătraţi construiţi, din care 1.980 metri pătraţi utili. Vila oferă posibilitate de parcare în curte până la 27 maşini.

Locul doi este ocupat de o vilă din zona Universităţii, cu un preţ de 7,5 milioane de euro. Vila are 2.000 de metri pătraţi utili, este construită pe un teren de 1.227 metri pătraţi, cu un regim înălţime D+P+1E+M. Clădirea are 38 camere, o bucătărie, 7 băi şi 1 balcon.

Tot în zona Universitate este scoasă la vânzare o vilă construită în anul 1.900, cu 25 de camere, totalizând 1.550 metri pătraţi utili, la un preţ de 7 milioane de euro. Imobilul este construit pe un teren de 1.250 de metri pătraţi.

Pe poziţia a patra se plasează un imobil cu 12 camere, în zona Romană, disponibilă la vânzare pentru 6 milioane de euro. Vila are o suprafaţă utilă de 1.000 metri pătraţi, opt băi, fiind construită pe un teren de 750 de metri pătraţi.

În zona Aviatorilor este scoasă la vânzare o vilă cu 25 de camere, la un preţ de 5,5 milioane de euro, ceea ce o plasează pe locul cinci. Aceasta are 25 de camere şi o suprafaţă utilă de 1.515 de metri pătraţi, fiind construită pe un teren de 1.405 de metri pătraţi.

Topul a fost realizat pe baza ofertelor de vânzare listate pe portalul imobiliare.ro şi transmise MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici