Ucraina va semna memorandumul anual privind exporturile de grâu. Ce prevede documentul

Ucraina va semna în curând memorandumul său anual privind exporturile de grâu, cu comercianţii, a declarat noul ministru al Economiei, Comerţului şi Agriculturii, Tymofiy Mylovanov, la finalul summitului Strategiei Europene de la Yalta (YES), transmite Reuters sâmbătă.

149 afișări
Imaginea articolului Ucraina va semna memorandumul anual privind exporturile de grâu. Ce prevede documentul

Ucraina va semna memorandumul anual privind exporturile de grâu

Ministerul şi comercianţii semnează un memorandum în fiecare an pentru a determina prognoza privind preţurile exportului de grâu în sezonul de comercializare.

În document, comercianţii se angajează să nu depăşească volumele de export convenite, în timp ce ministerul promite să păstreze neschimbate normele de export.

„Îl vom semna curând. Totul este în regulă - nu există întreruperi ”, a spus ministerul sâmbătă, potrivit Reuters.

Taguri:
grâu,
ucraina,
exporturi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici