Udrea: Sper ca la finalizarea renovării Cazinoului din Constanţa Mazăre nu va mai fi primar

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat joi că speră ca la finalizarea lucrărilor de renovare a Cazinoului din Constanţa, preluat în acest sens de instituţia pe care o conduce, Radu Mazăre nu va mai fi primarul oraşului.

332 afișări
Imaginea articolului Udrea: Sper ca la finalizarea renovării Cazinoului din Constanţa Mazăre nu va mai fi primar

Udrea: Sper ca la finalizarea renovării Cazinoului din Constanţa Mazăre nu va mai fi primar (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Udrea a semnat joi un contract de finanţare pentru modernizarea Parcului Drumul Taberei, iar după conferinţa de presă pe acest subiect un pensionar a rugat-o ca după reabilitarea cazinoului din
Constanţa să nu transfere clădirea înapoi la minicipalitate, pentru că primarul Radu Mazăre nu o va folosi în scop turistic.

"Sper că până terrminăm cazinoul n-o să mai fie domnul Mazăre primar, aşa că-l vom putea da liniştiţi", a spus Udrea.

Guvernul a aprobat, miercuri, o hotărâre prin care Cazinoul din Constanţa va fi preluat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru reabilitarea clădirii.

"După 100 de ani de existenţă în proprietatea statului cazinoul era cât pe ce să fie dat de domnul Mazăre unei companii private. Urma să îl înstrăineze, decizia fusese luată, dar la presiunea opiniei publice s-a încercat găsirea altei soluţii", a spus miercuri Udrea.

După reabilitare Cazinoul va reveni în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa.

CJ Constanţa a aprobat săptămâna trecută transferul Cazinoului către Ministerul Dezvoltării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici