Un fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa este noul director general al Aeroportului Sibiu

Un fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa, Victor Harabagiu, care a ocupat funcţia respectivă până în 2006, este noul director general al Aeroportului din Sibiu, în urma unui concurs.

409 afișări
Imaginea articolului Un fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa este noul director general al Aeroportului Sibiu

Un fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa este noul director general al Aeroportului Sibiu (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Aeroportului Sibiu - aflat în subordinea Consiliului Judeţean, procedura de selecţie a noii echipe manageriale s-a încheiat, pentru funcţia de director general fiind admis Victor Harabagiu, care a obţinut, în urma probelor de concurs, un punctaj de 80,31.

Consilierul pe probleme de comunicare al preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Radu Nechit, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că noul director general al Aeroportului Sibiu este inginer de aviaţie, are 35 de ani şi, până în anul 2006, a fost comandant adjunct al Aeroportului Băneasa, ulterior lucrând în mediul privat.

În urma concursului organizat de către Consiliul de Administraţie al Aeroportului Sibiu, s-au mai ocupat posturile de director operaţional, director economic şi director comercial. Funcţia de director operaţional a fost ocupată de către Gheorghe Velicu, cel care a îndeplinit acest rol şi înaintea concursului şi care a condus Aeroportul Sibiu, cu titlul de director interimar, de la demiterea fostului manager Augustin Sava.

Funcţia de director comercial a fost adjudecată de cea care a deţinut-o şi înainte de acest concurs, Cristina Iulia Ivancea.

Funcţia de director economic a fost obţinută de către Ovidiu Dionisie Nicoară, care a obţinut un punctaj mai mare decât fostul director economic al aeroportului Mariana Cetean.

La concurs a fost scoasă şi funcţia de director tehnic, însă comisia de examinare a respins dosarele tuturor celor înscrişi pentru concurs, postul rămânând vacant.

În 21 octombrie, Consiliul de Administraţie al Aeroportului Sibiu a anunţat scoaterea la concurs a tuturor celor cinci posturi de director din cadrul unităţii.

Postul de director general a devenit vacant după ce Augustin Sava a fost demis pentru "management defectuos".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici