Un iPhone din prima generaţie a fost vândut cu 63.000 de dolari

Un iPhone din prima generaţie, nefolosit şi aflat în ambalajul original, a fost vândut cu 63.000 de dolari în timpul unei licitaţii organizate în SUA.

295 afișări
Imaginea articolului Un iPhone din prima generaţie a fost vândut cu 63.000 de dolari

Un iPhone din prima generaţie a fost vândut cu 63.000 de dolari

Telefonul fabricat în 2007 a fost vândut la licitaţie pentru suma de 63.356,40 dolari. Preţul de achiziţie al telefonului a fost de 599 de dolari, iar licitaţia a pornit de la 2.500 de dolari. 27 de oferte au fost depuse timp de mai multe zile.

„Să descoperi un model original, prima lansare din 2007, încă nou-nouţ, cu sigiliul din fabrică intact, este cu adevărat remarcabil", a declarat Mark Montero de la LCG Auctions pentru BBC.

Fostul proprietar al telefonului este Karen Green. Ea a primit telefonul în 2007, de la prieteni, sub forma unui cadou, atunci când a primit un nou loc de muncă. Deoarece tocmai cumpărase un alt telefon, femeia a păstrat cadoul fără să-l deschidă.

„Este un iPhone", s-a gândit ea, „aşa că nu se va demoda niciodată".

Anul trecut, un prim prototip de computer Apple din anii 1970 s-a vândut cu peste 677.000 de dolari. Alte telefoane iPhone din prima generaţie s-au vândut anul trecut pentru 35.414 dolari şi altul pentru 39.339 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici