Vlădescu: Dacă mi se reproşează doar stimulentele însemnă că am făcut treabă foarte bună

Sebastian Vlădescu a declarat, vineri, că a făcut "treabă foarte bună" cât timp s-a aflat la conducerea Ministerului Finanţelor Publice dacă preşedintele Traian Băsescu îi reproşează doar acordarea de stimulente angajaţilor din ministerul de resort.

25 afișări
Imaginea articolului Vlădescu: Dacă mi se reproşează doar stimulentele însemnă că am făcut treabă foarte bună

Vlădescu: Dacă mi se reproşează doar stimulentele însemnă că am făcut treabă foarte bună (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Dacă mi se reproşează doar stimulentele însemnă că am făcut treabă foarte bună", a spus Vlădescu.

Băsescu a cerut, vineri, noilor miniştri ai Finanţelor şi Muncii să nu repete eroarea făcută de predecesorii lor în august, când au acordat stimulente propriilor angajaţi, caracterizând acest gest drept "o sfidare" a opiniei publice.

Vlădescu a adăugat că preşedintele i-a atras atenţia şi înainte de acest moment în privinţa stimulentelor pentru angajaţi.

Băsescu a apreciat, în linii mari, activitatea foştilor miniştri, dar i-a reproşat lui Vlădescu şi lansarea ideii privind cota progresivă de impozitare înainte de dezbaterea acesteia în Guvern sau în spaţiul public.

Portofoliul Finanţelor a fost preluat de deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu.

"Dacă PDL l-a desemnat înseamnă că ştie mai multe decât mine în domeniul finanţelor şi că este o alegere mai bună în acest moment", a spus Vlădescu despre numirea lui Ialomiţianu.

Noul ministru al Finanţelor a declarat vineri că funcţia pe care a preluat-o este una grea, într-o perioadă grea, şi nu se aştepta ca Vlădescu, pe care l-a susţinut în trecut, să fie remaniat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici