Volatilitate extrem de ridicată pe bursa din SUA după şedinţa Fed

Bursa din Statele Unite înregistra o volatilitate extrem de puternică imediat după şedinţa de politică monetară a Fed, după ce în prima parte a şedinţei a crescut puternic, investitorii fiind atraşi de preţurile scăzute.

284 afișări
Imaginea articolului Volatilitate extrem de ridicată pe bursa din SUA după şedinţa Fed

Volatilitate extrem de ridicată pe bursa din SUA după şedinţa Fed (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La 14:49 (21:49 ora României), la scurt timp după şedinţa Rezervei Federale a SUA (Fed), indicele industrial Dow Jones se afla în scădere cu 1,53%, Standard & Poor's 500 cu 1,1%, iar Indicele Compozit Nasdaq cu 0,67%.

Fed a menţinut, marţi, dobânda de politică monetară la minimul record de 0-0,25% şi s-a angajat să păstreze politicile de sprijinire a economiei pentru cel puţin încă doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici