Vrei să lucrezi la Dacia sau la Ford? Sute de joburi disponibile în industria auto

Anul acesta a debutat cu mult mai bine decât anteriorul în ceea ce priveşte locurile de muncă vacante, industria auto situându-se pe primele locuri când vine vorba de recrutare, informează www.incont.ro.

75 afișări
Imaginea articolului Vrei să lucrezi la Dacia sau la Ford? Sute de joburi disponibile în industria auto

Vrei să lucrezi la Dacia sau la Ford? Sute de joburi disponibile în industria auto (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Fie că vorbim despre cei doi mari producători de autorurisme de pe piaţa autohtonă, Dacia-Renault şi Ford, fie despre producătorii de componente auto pentru companii din afară ca Volvo, Mazda, Volkswagen sau Opel, site-urile de recrutare pun la dispoziţia celor interesaţi sute de anunţuri de angajare în acest domeniu.

Dacia, de exemplu, a scos la concurs mai multe posturi la uzina de la Mioveni. Producătorul autohton de automobile vrea să angajeze specialişti în mentenanţă, sculeri matriţeri sau specialişti în turnare sub presiune.

Candidaţii trebuie să fi absolvit studii superioare tehnice şi să aibă cunoştinţe de construcţie şi de funcţionare a maşinilor, de desen tehnic şi de proiectare.

Pentru a avea şanse de angajare, solicitanţii trebuie să aibă o experienţă de minimum trei ani în domeniu şi să cunoască limbile franceză şi engleză.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici