COMENTARIU Lelia Munteanu: În ochiul ciclonului

821 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: În ochiul ciclonului

COMENTARIU Lelia Munteanu: În ochiul ciclonului

Când vreau să mă pun la adăpost de vârtejul gândurilor negre, îl ascult  pe Florin Fantastic, şeful banilor. Mă îndop cu vorbiturice şi privesc vâlva lumii cu calm, din ochiul ciclonului.

Astăzi, într-o reuşită conferinţă de presă: „România în termeni reali a avut o creştere economică de 5,6%. Să ne uităm ce înseamnă această cifră de 5,6%. În primul rând este cea mai mare creştere economică trimestrială din ultimii 20 de ani. Au mai fost recesiuni în România, au mai fost situaţii dificile, niciuna nu a fost la fel de dificilă ca aceasta şi totuşi am reuşit în această perioadă să avem cea mai mare creştere economică trimestrială din ultimii 20 de ani. Mai mult, revenirea economiei, deci trimestrul III în 2020 relativ la trimestrul II este cea mai rapidă revenire a economiei noastre din ultimii 20 de ani”, 

Vestea se putea adulmeca de ieri, de pe distinsul cont de Facebook al lui Kaiser Klaus: „Economia românească începe să-şi revină, datele arată o creştere de 5% în trimestrul III faţă de cel anterior. Măsurile luate au fost juste (...)”.

Din locul meu ferit mă uit în lungul istoriei, cu speranţa că nu voi rata momentul când va trece Dumnezeu, fie şi pe trotuarul celălalt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici