COMENTARIU Lelia Munteanu: "Iubeşte şi fă ce vrei"

Printre lucrurile astăzi de o inutilitate patetică, de departe cele mai frumoase sunt farurile. Iar, dintre faruri, cele mai frumoase - farurile turnante.

683 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu:  "Iubeşte şi fă ce vrei"

COMENTARIU Lelia Munteanu: "Iubeşte şi fă ce vrei"

Chiar dacă au devenit muzee sau turnuri bântuite, în jurul lor se învârte încă lumina, măturând orizontul de toate spaimele. Lumina aceea pe care  înţelepciunea Ta o învârte în jurul minţii mele ca un turn bântuit.

Te iubesc cu iubirea cu care Te iubeşte sufletul nepereche pe care îl iubesc.

"Iubeşte şi fă ce vrei", m-a învăţat un Fericit de la vest de Cartagina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici