COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Iohannis, "Regrete şi condoleanţe" – ediţie de lux

Aştept antologia pe care o va publica Preşedintele la ieşirea din mandat. Va fi una alcătuită exclusiv din regrete şi condoleanţe. Adică tot ce a împărţit naţiunii în anii aceştia în care România n-a făcut nici un pas.

1744 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Iohannis, "Regrete şi condoleanţe" – ediţie de lux

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Am în faţă cea mai proaspătă producţie de gen, depusă pe Facebook, în viul acestei dimineţi: "O nouă tragedie a zguduit în această seară România şi sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime..." etc. etc. etc. "prioritatea zero este să le oferim celor afectaţi tot sprijinul necesar şi să le facilităm accesul la tratament în regim de urgenţă" etc. etc. etc. "Solicit autorităţilor luarea de măsuri urgente pentru cei răniţi (aici, când textul va fi publicat în volum, corectura trebuie să pună o virgulă, n.m.) astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete". Ultima frază pare ruptă din comunicatul de după tragedia de la Colectiv. Paturi pentru marii arşi în spitale tot nu există. Victimele au fost transportate pe la Bruxelles şi Milano, cât să aibă timp Klaus Iohannis să-şi redacteze textul de condoleaţe.

Nu-i doresc acestui popor abandonat să prindă şi un cutremur până la sfârşitul lui 2024. Nu s-ar alege cu nimic nou, stilistic vorbind.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici