COMENTARIU Lelia Munteanu: Varianta actualizată a vaccinurilor Pfizer şi Moderna, cel mai devreme în decembrie

În Israel s-a reluat discuţia despre necesitatea celei de-a treia doze de vaccin. Recomandarea e de a fi administrată nu numai bolnavilor cronici, dar şi persoanelor de peste 60 de ani. Decizia va fi luată în scurt timp. Nu vor fi prea mulţi amatori, câtă vreme se aşteaptă rapelul Pfizer actualizat cu tulpina Delta.

1077 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Varianta actualizată a vaccinurilor Pfizer şi Moderna, cel mai devreme în decembrie

COMENTARIU Lelia Munteanu: Varianta actualizată a vaccinurilor Pfizer şi Moderna, cel mai devreme în decembrie

Chiar dacă americanii de la FDA şi CDC nu dau undă verde, Pfizer şi Moderna lucrează deja la această doză, treabă care le va lua cam două luni. În continuare, vor mai avea nevoie de încă două-trei luni pentru studiul clinic, în cazul în care vor primi unda verde. (Probabil o vor primi). În concluzie, cam prin decembrie-ianuarie va apărea varianta actualizată a vaccinurilor.

Nu se mai vorbeşte despre lockdown, dar se pune problema închiderii aeroportului Ben Gurion. Deocamdată, cu cât premierul Bennett şi liderii Ministerului Sănătăţii le recomandă cetăţenilor să nu se deplaseze în străinătate, cu atât e mai multă lume care aşteaptă să se îmbarce. Se pleacă pe capete, chiar dacă nu e sigur că plecaţii se vor putea reîntoarce într-un viitor apropiat.

La jurnalele de seară, televiziunile prezintă statistici neprelucrate, din care comentatorii trag concluzii stupide, care zăpăcesc şi mai mult un public epuizat de un an şi jumate de epidemie şi, mai nou, de caniculă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici