COMENTARIU Sorin Avram. Candidatul la titularizare Cîţu, ajutat de profesorul Iohannis

Dacă în învăţământ examenul de titularizare va începe pe 21 iulie şi se va încheia pe 27 iulie, cu afişarea rezultatelor, în cazul titularizării pe funcţia de preşedinte PNL rezultatul final va fi afişat abia pe 25 septembrie, cu toate că primele probe, cele în care au fost alese conducerile locale, au început de ceva vreme.

3008 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. Candidatul la titularizare Cîţu, ajutat de profesorul Iohannis

COMENTARIU Sorin Avram. Candidatul la titularizare Cîţu, ajutat de profesorul Iohannis

Succes miilor de profesori din toată ţara care vor participa la titularizare! În ceea ce îi priveşte pe cei doi candidaţi la titularizarea pe postul de şef al PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban, să le ureze colegiilor de partid.

Să aruncăm o scurtă privire în carnetul de note cu care Florin Cîţu, candidatul despre care se spune că are cele mai mari şanse de câştig, se va prezenta la congresul din 25 septembrie.  

Florin Cîţu stă prost la Comunicare pentru că molfăie frazele, înghiţind litere sau chiar cuvinte întregi. Nota 2.

La Economie, domnul Cîţu spune că este foarte bine pregătit şi că ar merita nota 10. Numai că realitatea îl contrazice, acesta nemeritând mai mult de un 4. Realitatea însemnând eşecul PNRR, şantierele pe care se lucrează din când în când şi câteodată chiar mai rar din motive care ţin de creşterea preţurilor materialelor de construcţie, de plăţile care întârzie şi de lipsa forţei de muncă, şi împrumuturile masive de bani pe care statul le face de pe pieţele externe.

Cât priveşte Geografia României, domnul Cîţu şi-a îmbunătăţit semnificativ cunoştinţele după ce campania electorală din interiorul partidului l-a obligat să bată ţara în lung şi în lat şi să ajungă în nişte zone despre existenţa cărora habar n-avea. Nota 10.

Matematica este un obiect care îi dă de furcă domnului Cîţu. Acesta nu cunoaşte noţiuni simple, cum ar fi adunarea. Acesta a adunat şi i-a ieşit că pe 1 iunie 2021 vor fi vaccinaţi cu schema completă 5 milioane de români, însă nu sunt 5 milioane nici după o lună şi jumătate de atunci. Nota 2.

La Ştiinţe Politice, în schimb, Florin Cîţu este specialist. Acesta a înţeles că politica este practicanta celei mai vechi meserii din lume şi de aceea muşcă mâna care l-a hrănit şi încurajează trădările în interiorul partidului. În acelaşi timp, domnul Cîţu este un mare demagog, promiţând că el nu va face niciodată alianţe cu PSD, dar lăsându-se aplaudat la şedinţele de alegeri din cadrul PNL de liberali care până alaltăieri au fost mari lideri locali PSD. Tot domnul Cîţu nu are nicio problemă să se bucure de susţinerea unor foşti grei PDL. PDL este partidul pentru care PNL s-a aliat cu PSD pentru a-i fugări de la putere pe cei din PDL, în frunte cu şeful lor de facto Traian Băsescu. Deci, nota 10.

Florin Cîţu vorbeşte urât cu colegii, îi încurajează pe alţii să fie obraznici cu liberalii care au altă opţiune şi chiuleşte des, pentru a-şi face propagandă electorală în teritoriu. Deci, la purtare, nota 2.

Făcând media notelor, rezultă că Florin Cîţu este un candidat de 5. Dacă ar fi în învăţământ, domnul Cîţu ar fi titular doar pentru o perioadă determinată, având nevoie de minimum 7 pentru a fi angajat pe perioadă nedeterminată.

În ceea ce-l priveşte pe Ludovic Orban, acesta este un candidat cu o medie ceva mai bună, undeva pe la 6,50, pentru că este mai priceput la disciplina Comunicare şi fiindcă are o notă mai mare la purtare.

Însă, avantajul lui Florin Cîţu este acela că merge la meditaţii la domnul profesor Klaus Iohannis. Merge pe ascuns pentru ca să nu se afle, iar domnul profesor să fie nevoit să plătească impozite la stat pentru asta. Apoi, comisia de corectare este condusă de acelaşi profesor. Şi dacă la Bac s-a văzut că o medie poate fi săltată şi cu câte 3 sau 4 puncte, domnului profesor Iohannis nu-i va fi greu să mai adauge două puncte la media candidatului Cîţu, care astfel va fi titularizat pe postul de preşedinte PNL. Trăiască ”România educată”!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici