COMENTARIU Sorin Avram: ”Sunt Florin Cîţu şi îmi cer scuze” de 23.665 de ori

14299 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: ”Sunt Florin Cîţu şi îmi cer scuze” de 23.665 de ori

Bine ar fi fost ca Guvernul Cîţu să fi înfiinţat încă 23.665 de paturi în spitalele din România.

Ar fi fost perfect dacă România ar fi început să producă vaccinul împotriva noului coronavirus, aşa cum promitea Florin Cîţu, şi ar fi scos pentru piaţa internă şi pentru export câte 23.665 de doze pe zi.

La fel de bine ar fi fost ca Guvernul să fi reuşit să aducă în ţară 23.665 din medicii şi asistentele medicale plecate la muncă în străinătate, pentru că în România nu sunt suficienţi profesionişti în domeniu.

Ar fi fost bune şi 23.665 de bănci noi pentru elevii care vor începe şcoala faţă în faţă.

Ar fi fost excelent dacă lunar s-ar fi construit câte 23.665 de metri de autostradă. La un ritm de aproximativ 24 de kilometri pe lună, în câţiva ani s-ar fi umplut ţara de autostrăzi.

Din păcate, 23.665 este suma în euro cu care România se împrumută la fiecare câteva minute.

De 23.665 de ori premierul Florin Cîţu a folosit haştagul #româniitrebuiesăştie. Să ştie numai ce vor premierul şi aparatul de propagandă al acestuia.

Domnul Cîţu a spus de 23.665 de ori că are veşti fantastice pentru români şi că economia merge bine. Sună bine, nu?

Şi tot 23.665 este numărul pe care l-a primit Florin Cîţu de la autorităţile americane atunci când a fost fotografiat în dosarul conducerii unei maşini sub influenţa băuturiilor alcoolice.

E momentul ca domnul Cîţu să iasă la tablă şi să scrie de 23.665 de ori că-şi cere scuze pentru toate minciunile spuse şi pentru toate nefăcutele pe care le-a făcut de când a fost pus în funcţia de prim ministru al acestei ţări.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici