COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

544 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

Peste 50 de milioane euro a costat podul Ciurel şi ceea ce presupune amenajarea conexă, de-a lungul a 10 ani..

O grămadă de bani.

Bine, că i-am avut.

Rău, că i-am cheltuit degeaba.

Domnul primar general zice că domnia sa nu susţine continuarea proiectului care ar trebui să străpungă până-n şoseaua de centură, respectiv autostrada A1.

De ce ?

Pentru că susţine alte proiecte „care să ajungă până în interiorul Bucureştiului”, de parcă ăsta ar ajunge la Dâlca şi nu direct în Piaţa Unirii.

Poate, n-o ştii unde-i Piaţa Unirii...

Domnia sa susţine proiectele Ministerului Transporturilor care se referă la prelungirea axelor Bd-ul Timişoara şi Calea Giuleşti.

Foarte bine, minunat, iată alte două posibilităţi să intri şi să ieşi din Bucureşti, mai ales că sunt simplu şi uşor de rezolvat.

Dar cu podul Ciurel ce-a avut ?

Totuşi, e o avere care s-a cheltuit pentru construirea lui, bani mulţi pe care nu i-a adus domnul primar de-acasă.

Unde mai pui că s-ar realiza, în sfârşit, descongestionarea „defileului” Militari, adică a Bd-ului Iuliu Maniu, o adevărată nenorocire pentru şoferi dar şi pentru locuitorii din zonă.

Timp pierdut, nervi, poluare, toate s-ar atenua substanţial în zona aceea strânsă între pereţii înalţi ai blocurilor ce o mărginesc pe kilometri.

Preocuparea pentru descongestionarea traficului, pentru calitatea aerului, o vrăjeală lozincardă în discursul de conjunctură al domnului Nicuşor Dan.

E absolut aiuritor că domnia sa ignoră un proiect pentru care s-a cheltuit deja o avere !

Conţine atâta dispreţ faţă de Bucureşti că te-ntrebi de ce naiba a mai candidat la primărie.

Poate ca să ne facă-n ciudă.

Mai spune domnia sa că podul acela nu duce nicăieri.

Da, are dreptate ! Mare descoperire !

Păi, unde să ducă dacă abia de-acolo începe traseul proiectului, iar domnia sa nu vrea să-l continue ?!

A descoperit... nici măcar apa caldă, dar e un specialist în transporturi, în urbanism, administraţie, sănătate, finanţe, ecologie, în prins muşte, în orice.

Acum câteva zile, cineva mi-a atras atenţia asupra acestui „orice”...

Spunea că domnul Nicuşor Dan ar face orice numai să pună frână dezvoltării Bucureştiului.

PUZ-uri anulate din pix, certificate de urbanism şi autorizaţii de construire care zac cu lunile pe masa primarului, proiecte de utilitate publică amânate la nesfârşit, blocarea activităţii primăriei, investitori trimişi la plimbare, sunt numai câteva din exemplele pe care le-a folosit pentru a-şi justifica afirmaţia.

I-a găsit şi o poreclă domnului primar, Nicuşor Frânaru’.

I s-o potrivi ?!

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici