COMENTARIU Lelia Munteanu: Nu doar românii sunt sceptici. 52 la sută dintre israelieni refuză vaccinul anticovid

884 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Nu doar românii sunt sceptici. 52 la sută dintre israelieni refuză vaccinul anticovid

Ţinta Israelului e de a face rost de 15 milioanede doze de vaccin anticovid. La fel ca în Europa, s-a constituit deja echipa de coordonare a vaccinării. Grila de vaccinare nu e încă foarte clară, cert este că primii vaccinaţi vor fi cadrele medicale şi grupele de risc, între care şi persoanele de (proabil) peste 65 de ani.

Interesant e că doar compania Moderna face studiul şi pe mai vârstici, în condiţiile în care cei de la Pfizer s-au oprit la 60 de ani. (Din câte înţeleg, copiii n-au intrat în nici unele dintre teste).

Va fi interesant de văzut care va fi rata vaccinării anticovid în Israel. (La gripa obişnuită e în jur de 20 la sută, adică puţin, dar motivul e că niciodată nu sunt destule doze pe piaţă).

Nu doar românii sunt sceptici. Sondajele arată că doar 21 la sută dintre israelieni sunt dispuşi să accepte vaccinarea în prima tranşă. 52 la sută declară că se vor opune categoric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici