Finala Euro 2020, momentul „de aur” pentru infractori. Pilotul Formula 1 Lando Norris, atacat în parcarea Wembley, a rămas fără ceasul de lux McLaren

  • Finala Euro 2020: Anglia şi Italia au remizat cu 1-1 după prelungiri, iar Italia a câştigat la penalty-uri cu 3-2.
  • Pilotul Formula 1 Lando Norris, prezent pe Wembley duminică seară, a fost atacat în parcarea stadionului, după meci.
  • Acesta a fost jefuit, dar a scăpat nevătămat din altercaţie. A rămas fără ceasul său McLaren în valoare de 40.000 de lire sterline.
2797 afișări
Imaginea articolului Finala Euro 2020, momentul „de aur” pentru infractori. Pilotul Formula 1 Lando Norris, atacat în parcarea Wembley, a rămas fără ceasul de lux McLaren

FOTO: Instagram @landonorris

Cu toţi ochii aţintiţi asupra finalei Euro 2020, disputată duminică seara de echipele naţionale ale Angliei şi Italiei, hoţii au avut o misiune uşoară. Unul din cei păgubiţi a fost pilotul Formula 1 Lando Norris. Tânărul de 21 de ani se întorcea la maşina sa, în parcarea oficială a stadionului Wembley, când a fost atacat de doi bărbaţi, relatează BBC.
 
Norris, care a cucerit locul patru în cursa de la Campionatul Mondial, a scăpat „nevătămat, dar zdruncinat” din altercaţie. Există şi martori oculari ai incidentului, care colaborează în prezent cu poliţiştii care anchetează cazul.
 
„Echipa îl susţine pe Lando şi suntem siguri că şi fanii săi îi doresc tot binele din lume, înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, care are loc în acest weekend”, se precizează într-o declaraţie McLaren. „Întrucât poliţia este implicată, nu putem oferi mai multe comentarii”.
 
Norris este prieten cu mai mulţi jucători ai echipei naţionale britanice, care au pierdut finala Euro 2020 în faţa Italiei, la loviturile de departajare.
 
Duminică, Poliţia a făcut peste 50 de arestări în apropierea stadionului Wembley, după ce suporterii au devenit violenţi şi au încălcat cordoanele de securitate înainte de începerea meciului.

VEZI AICI: Euro 2020, între dragoste pentru fotbal, ură şi rasism. Marcus Rashford a fost „ţinta” unui act de vandalism după victoria Italiei în faţa Angliei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici