Suporterii maghiari le-au cântat imnul naţional fotbaliştilor după înfrângerea în faţa Portugaliei

  • eprezentativa naţională a Ungariei a fost învinsă categoric, marţi, cu 3-0, de Portugalia, campioana europeană în exerciţiu.
  • La finalul meciului, pierdut în ultimele minute, suporterii maghiari şi-au aplaudat la scenă deschisă favoriţii.
216 afișări
Imaginea articolului Suporterii maghiari le-au cântat imnul naţional fotbaliştilor după înfrângerea în faţa Portugaliei

Suporterii maghiari le-au cântat imnul naţional fotbaliştilor după înfrângerea în faţa Portugaliei

Ungaria a fost foarte aproape de a furniza o mare surpriză la EURO 2020, maghiarii rezistând 84 de minute asaltului neîncetat al portughezilor. În minutul 80, Ungaria a reuşit chiar să marcheze prin Szabolcs Schon, un gol anulat însă pe motiv de offside.

Pe final, Guerreiro şi Ronaldo, cu două reuşite, au tranşat meciul în favoarea campioanei europene, ducând scorul la 3-0.

Meciul s-a jucat cu casa închisă pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta, peste 67.000 de spectatori asistând la victoria lui Ronaldo & Co.

La meci a asistat şi Ladislau Boloni, în calitate de expert UEFA, antrenorul care l-a lansat în fotbalul mare pe Cristiano Ronaldo.

După meci, suporterii maghiari şi-au aplaudat favoriţii la scenă deschisă şi au intonat în onoarea lor imnul national al Ungariei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici