ACCIDENT de metrou în Italia: Zeci de oameni au fost răniţi, cei mai mulţi fiind elevi şi studenţi - FOTO, VIDEO

Zeci de persoane au fost rănite, marţi, după ce două metrouri au intrat în coliziune în oraşul Cagliari, capitala insulei Sardinia, majoritatea răniţilor fiind elevi şi studenţi care se îndreptau spre şcoală, informează agenţia de presă italiană Ansa.

3886 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT de metrou în Italia: Zeci de oameni au fost răniţi, cei mai mulţi fiind elevi şi studenţi  - FOTO, VIDEO

ACCIDENT de metrou în Italia: Zeci de oameni au fost răniţi, cei mai mulţi fiind elevi şi studenţi (Imagine: gazzettadelsud.it)

Potrivit autorităţilor medicale regionale, 57 de persoane au fost transportate la spital, dar echipele de intervenţie susţin că este vorba doar de 40 de răniţi. Nu există încă cifre oficiale.

Mecanicii celor două trenuri şi încă doi pasageri sunt printre cei cu răni mai grave, dar niciunul dintre aceştia nu suferă de răni care să le pună în pericol vieţile.

Cele două trenuri subterane au intrat în coliziune în jurul orei locale 08.00 (09.00 - ora României).

Cei mai mulţi dintre răniţi sunt elevi şi studenţi care se îndreptau spre şcoală.

Compania de transport locală ARST a declarat că nu este clar încă dacă cele două trenuri se deplasau în direcţii opuse pe aceeaşi linie ferată, dar că incidentul s-a produs "cu siguranţă" din cauza unei erori umane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici