Actorul Christopher Plummer, cunoscut pentru rolul din The Sound of Music, a decedat

  • Christopher Plummer, distinsul actor canadian cunoscut mai ales pentru rolul său de căpitan Von Trapp în The Sound of Music, a murit la vârsta de 91 de ani.
  • Acesta a câştigat un Oscar pentru rolul din filmul Begginers din 2010 şi a fost, de asemenea, nominalizat pentru All the Money in the World în 2018.
  • Potrivit rapoartelor, Plummer a decedat paşnic la casa sa din Connecticut, cu soţia sa Elaine Taylor alături.
2515 afișări
Imaginea articolului Actorul Christopher Plummer, cunoscut pentru rolul din The Sound of Music, a decedat

Christopher Plummer, vedeta din The Sound of Music, a decedat

În ultimul film l-a înlocuit pe Kevin Spacey, a cărui performanţă ca miliardar J Paul Getty a fost scoasă.

Printre multele sale filme în care a jucat se numără The Man Who Would Be King şi Knives Out.

Lou Pitt, vechiul său prieten şi manager de 46 de ani, îşi aminteşte de el ca fiind „un om extraordinar care şi-a iubit şi respectat profund profesia”, potrivit BBC.

„Era o comoară naţională care îşi savura profund rădăcinile canadiene. Prin arta şi umanitatea sa, el ne-a atins toate inimile şi viaţa sa legendară va fi în atenţia generaţiilor viitoare. El va fi pentru întotdeauna alături de noi”, a continuat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici